zondag 23 december 2018

Dag 11 Gewoon Zondag

Nee niet een gewone dag het is Zondag dus dat betekent een ander ontbijt.
We waren weer mooi op tijd uit bed en na de bekende koffie is Gerrit zijn eigen gaan aankleden om naar de Publix te gaan voor vers brood.
We hadden de eerste dag daar wat gekocht maar we waren eigenlijk er niet kapot van dus zoeken naar de bon en ja hoor gevonden ik Gerrit had al van alles verzonnen maar dat was allemaal niet nodig hoor ik zei ook we hoeven niet het geld terug maar we nemen er wel wat anders voor.
Dat was oke dus we hebben nu maar wat Cola extra.
Dus dat ws allemaal opgelost en even door de winkel was nu haast niet te doen, de mevrouw achter de Kassa vond me een sweety en vroeg waar we vandaan kwamen want ik had een leuk accent.
Hup weer naar huis want de kokkin stond te wachten want er stond eieren met spek op het menu.

Ja dat was weer eens wat anders maar wel weer lekker ja het is voor ons ook Kerst en Gerrit zijn AOW was weer gestort.
Dus dat werd gelijk maar weer feesten
Heerlijk bij de koffie thee of gewoon zomaar.
Ja en voor de rest van de dag gewoon heerlijk in de zon bij de pool.
Dit hebben we vol gehouden tot rond vijf uur en we zijn toen na een rondje badkamer nog even naar de Vine Land Outlet gereden we stonden al stil op de N Poinciana Blvd maar we zijn er gekomen vraag niet hoe want dat weten we zelf ook niet meer.
We hebben dan toch een parkeer plek gevonden aan de overkant achter Ford Garage Restaurant en we wilde daar ook wat eten maar een uur wachten dat doen we mooi niet we gaan wel weer naar het leger.
Nee dat is gekheid maar het was overal al een gekke huis dus we zijn maar beland bij de Mac en dat was ook wel eens een keer lekker en toen was de koek op 
We zitten nu weer thuis en gaan zo weer lekker slapen 
we hebben vandaag weinig Foto's want het toestel had een vrije dag.
Morge we wilde naar een state Park maar ze hebben Shute Down dus de Hike schoenen blijven in de doos.

Tot Morgen 
Joke en Gerrit



6 opmerkingen:

  1. Heerlijk ontbijtje op de zondagochtend.
    Jeetje een uur wachten bij fords garage,ja die is net nieuw natuurlijk en ook lekker,dus van de week nog wel een keertje terug dan😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hollanders, brood op de 1e dag niet lekker en na een week teruggaan 🤭🤭 maar wel een heerlijk ontbijtje zo te zien. Hopelijk heeft de camera morgen geen vrije dag, we missen je geweldige foto’s Gerrit.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heerlijk ontbijtje maar toch mis ik nog steeds iets ;-) Een uur wachten bij Ford's Garage zou ik er ook niet voor over hebben, maar ik denk dat het daar gisteren bij alle restaurants wel zo druk was. Bevalt de pickup nog steeds goed ?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijke (vr)eetdag. Maar uiteindelijk toch geen uur wachten bij de Ford. Zou ik ook niet doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag 11 alweer, wat gaat het hard. Het waren weer heerlijke dagen. 1 uur wachten voor Ford’s Garage is wel heel erg lang. Wij vonden het niet bijzonder maar misschien moeten we dit filiaal eens een keer proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat "accent" horen wij ook regelmatig...gaat erom dat ze je begrijpen dat lukt ons en jullie zeker. En dat het druk was hebben wij ook gemerkt. We stonden in de Walmart ook wortel te schieten van het lange wachten.

    BeantwoordenVerwijderen