zaterdag 12 januari 2019

En wat komt er na de Vrijdag juist Zaterdag

Ja wat kunnen we hier van vertellen weinig en geen Foto's.
Het begon allemaal weer vannacht maar nu was het alarm van de master aan de beurt slapen nee hoor en maar draaien en toen was het zeven uur en we zijn er toen maar uit gegaan.
 Koffie gezet en maar wachten totdat we konden bellen.
Joke was het allemaal zo zat dus ze zegt ik GA
We hadden nog even een gezellig onderonsje met de Fam.Schaap-Thies en ze zijn druk bezig met de verhuizing van hun kind maar ze hadden even tijd voor ons en we gaan afspreken als we thuis zijn.
Ook hadden ondertussen nog even ons oudste kind aan de Messenger hij was in Utrecht op de vakantie beurs dus dat was moeilijk FaceTime met die herrie daar.
We kregen ook een hele rare email van National dat de auto moest worden ingeleverd op de 11 Januari
Op mijn reservering staat duidelijk de 14 Januari
Toevallig had ik Ronald op de Messenger en zijn we overgeschakeld naar de FaceTime en heb ik het samen met Ronald opgelost.
Ding Dong de bel en ja jullie raden het al de monteur voor het alarm hij heeft ook hier in batterij in gedaan en heeft gezegd dat het nu goed moet gaan, nou eerst zien en dan geloof ik het pas.
Ook het jongste kind en vrouw met kind nog even gesproken op FaceTime en toen was het tijd voor de laatste dingen in huis te gaan halen.
Oma Bep hij zit in de koffer hoor.
Uit de koffer kwam nog een
We hadden wel eens gelezen dat het hier s'nachts kon vriezen en omdat Remco die nou net niet in huis heeft had ik hem maar meegenomen en hij blijft hier hoor dan hoeft de volgende geen vuilblik te gebruiken.
De overblijfkoffer staat klaar die gaan we morgen even wegbrengen en dan is het weer zo ver we komen er aan hoor.
Nog even antwoord op de vele vragen Oma Joke de watch had nog niet de juiste update en die heeft hij nu gehad en alles doe het nu goed.
Maar ik moest jullie bedanken voor het meeleven dat heeft ze goed gedaan.
Ja ik ga het nog een keer zeggen  
En tot slot 
Nog eentje dan
Dit was die weer we zeggen vanuit hier allemaal  weer tot morgen

Joke en Gerrit




6 opmerkingen:

  1. Gewoon een heerlijke zaterdag dus. Vandaag de koffer naar de overblijf moeder (🙈🙈) en dan nog 1 nachtje, jammer hoor.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het er alweer bijna op zit. Maar ook wel weer fijn om naar huis te gaan denk ik. Balen van het alarm, hopelijk nu wel goed kunnen slapen.
    Geniet nog even daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt nooit leuk om de koffers weer in te moeten pakken.
    Maar jullie hebben een heerlijke reis gehad en volgens mijn staat er alweer een op het lijstje.
    Geniet nog ff van de zon want hier is het nat en koud

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog maar 1 nachtje. Jammer maar jullie hebben ook vast wel weer zin om naar huis te gaan.
    En als jullie eenmaal thuis zijn komt de heimwee weer. Wel jullie dikke jas bij de hand houden als jullie aankomen. Nog even genieten van de laatste uurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De tijd vliegt en voor je het weet moet je je koffers weer inpakken voor de terugreis. Zo'n overblijfkoffertje/adresje is best handig, moeten wij toch ook eens over gaan nadenken....

    Geniet nog even van jullie laatste uren daar !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn om jullie belevenissen mee te mogen lezen. Een fijne en goede terug reis gewenst. Wij zijn ook aan onze laatste loodjes bezig. Morgen naar Plantation en dinsdagavond vliegen we weer terug.

    BeantwoordenVerwijderen